• صفحه اصلی
  • خدمات
  • درباره ما
  • تماس باما

خدمات ما

border

graphic Design

border


طراحی گرافیک یا شاید طراحی گرافیکی صدایی آشنا برای تمام کسانی است که به خوبی می دانند دنیای امروز اگر زیباتر از گذشته شده است این را مدیون افرادی است که خلاقیت و هنرهای خود را که بسیار ارزشمند است به دنیای امروز منتقل کرده اند و با استعداد و خلاقیتی که در این زمینه دارند باعث شده اند دنیای امروز ما به زیبایی هرچه تمام تر خود برسد و این زیبایی ها در نقش نقش تمام شاهکارهای هنری این افراد خلاق و مبتکر به خوبی دیده می شود.

اگر خودتان هم طراح گرافیک نباشید قطعاً تا حدودی با هنر و رشته ی “طراحی گرافیک” به طریقی آشنا هستید.

طراحی گرافیک، فرآیند ارتباط تصویری ست که با استفاده از تصاویر  و تایپوگرافی برای ارائه ی اطلاعات صورت می گیرد. تمرین های طراحی گرافیک زنجیره ای از مهارت های شناختی، زیبایی شناسی و هنرهایی همچون هنرهای تجسمی و طرح بندی صفحات را می طلبد. طراحان گرافیک از ‌ روش های مختلف در ایجاد و ترکیب کلمات، نمادها و تصاویر برای خلق یک نمایش تصویری از ایده‌ها و پیام استفاده می‌کنند. از طراحی گرافیک در هویت (لوگو و نام تجاری)، انتشارات (مجلات، روزنامه‌ها و کتاب‌ها)، تبلیغات چاپ، پوسترها، بیلبوردها، گرافیک وب‌سایت و عناصر، علائم و بسته‌بندی محصولات استفاده می شود.

» در طراحی گرافیک، حیطه‌ها و تخصصهای مختلفی وجود دارد:

ارتباط بصری (Visual communication)- مانند:

طراحی پوستر

طراحی جلد

طراحی علامت (Sign)

طراحی نشان (Logo)

طراحی حروف

طراحی آگهی تبلیغاتی

صفحه آرایی برای کتاب و نشریه

طراحی صفحات وب

طراحی چاپ برای بسته‌بندی

طراحی تبلیغاتی (کاتالوگ، بروشور، فلدر، اوراق اداری و ...)

تصویرسازی (Illustration)- مانند:

تصویرسازی برای کتابهای کودک، کتابهای علمی و آموزشی

تصویرسازی برای نشریات

طراحی نقشه و ...

HTML

border
طراحی وب سایت چیست ؟

 با رشد روز افزون استفاده از اینترنت و جامعه مجازی می توان گفت که اینترنت یکی از اعضای خانواده برای کاربران شده است . ولی برای بهره مند شدن از فواید این جامعه مجازی نیاز به تولید وب سایت و طراحی وب سایت است.

طراحی فرآیند جمع آوری ایده ها و زیبایی شناختی و اجرای آن ها، هدایت اصول خاص برای یک هدف خاص است. طراحی وب یک روند مشابه از خلق است، با هدف ارائه مطالب در صفحات وب الکترونیکی که کاربران نهایی می توانند از طریق اینترنت با کمک یک مرورگر وب دسترسی داشته باشند.

طراحی وب شامل بسیاری از مهارت ها و رشته های مختلف در تولید و نگهداری وب سایت ها می شود. زمینه های مختلف طراحی وب شامل طراحی گرافیک وب است. طراحی رابط نویسنده، از جمله کد استاندارد و نرم افزار اختصاصی، طراحی تجربه کاربر و بهینه سازی موتور جست و جو. اغلب افراد زیادی در تیم هایی که جنبه های مختلف فرایند طراحی را پوشش می دهند، کار می کنند، هرچند که برخی از طراحان همه آن موارد رو پوشش می دهند. اصطلاح طراحی وب به طور معمول برای توصیف روند طراحی مربوط به طراحی ظاهری (طرف مشتری) وب سایت از جمله نوشتن نشانه استفاده می شود. طراحی وب بخشی از مهندسی وب را در دامنه گسترده تر توسعه وب همپوشانی می کند؛ انتظار می رود طراحان وب از قابلیت های موجود با آگاهی تمام استفاده کنند.

طرح وب به قالب نمایشی و طراحی گرافیکی صفحات موجود در وب سایت گفته می شود که معرف محتوا و مطالب آن وب سایت است. طرح وب جلوه بصری هدف وب سایت است و اولین بخش از یک صفحه وب است که ذهن مخاطب را به خود درگیر می‌کند.

طراح وب با مدنظر قرار دادن هدف سایت و مخاطبان آن و با استفاده از عوامل متناسب با رویکرد سایت و با استفاده از ذهن خلاق و ذوق هنری خود در به کار بردن ابعاد و رنگ ها، طرحی می سازد که ضمن ایجاد یکپارچگی در کلیه صفحات وب، نمای تکرار شونده و خسته‌کننده ای را به بازدیدکننده نرساند. در سایت باید از الگوی ثابتی در صفحات استفاده شود که کاربر به هنگام گشتن در صفحات متوجه این موضوع شود که همه صفحات در یک سایت مشخص واقع شده اند.

تمام عناصر وب سایت به صورت ترکیبی سایت ها را تشکیل می دهند. اغلب، معنای "طراحی" تنها به عنوان یک جنبه بصری درک می شود. در حقیقت، طراحی وب سایت شامل عناصر انتزاعی بیشتری از قبیل قابلیت استفاده، ارگونومی، طرح بندی، عادت های کاربری، منطق ناوبری و سایر مواردی است که استفاده ی راحت تر از وب سایت ها و کمک به یافتن راحت تر اطلاعات را تسریع میکند.

گاهی اوقات در تعریف طراحی بخش فنی طراحی وب سایت تاکید می شود. مطمئنا، ساختمان وب سایت مدرن شامل اسکریپت های سمت سرور مانند php، asp و cgi است، سمت بصری وب سایت ها با HTML و CSS تعریف شده است، تجربه کاربر با جاوا اسکریپت پویا و آژاکس افزایش یافته است.

طراحی وب به مهارت ساخت و راه‌اندازی صفحات وب گفته می‌شود. تیم برنرز لی، مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

در آغاز، وب سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابرپیوند. در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُدنویسی اش، اَبَرمتن یا اچ تی ام‌ال، پیچیده‌تر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و به جای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.

فناوری‌های یکپارچه‌سازی پایگاه داده (Database)، مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion، و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته تر کرده‌اند.

سایت واکنش گرا یا سایت ریسپانسیو (responsive) سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاه‌های مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاهشان کوچک باشد. همچنین با آمدن نگاره‌های جاندار و فناوری‌های پویانمایی به صفحه‌ها، مانند فلَش (Flash)، چهره وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندی‌های تازه به سازندگان رسانه و طراح‌های وب داده شد.

مراحل طراحی وب سایت چیست؟

در واقع طراحی سایت شامل ۴ مرحله اصلی می شود که در ادامه هر مرحله را به صورت کامل توضیح می دهیم:  

مرحله اول : طراحی وایر فریم

در مرحله اول از طراحی سایت باید با توجه به نیاز های مشتری و نوع سایت ابتدا یک نمای کلی از سایت را طراحی کرد و یک نقشه کلی از صفحات سایت و اینکه جایگاه و چیدمان المان ها و عناصر مختلف را تعیین کرد به این مرحله از طراحی سایت به اصطلاح طراحی وایر فریم گفته می شود.  

مرحله دوم طراحی سایت چیست؟ طراحی گرافیک سایت

بعد از اینکه در مرحله طراحی وایر فریم محل قرار گیری عناصر سایت مشخص شد حال نوبت به طراحی گرافیک سایت می رسد. منظور از طراحی گرافیک سایت این است که با استفاده از نرم افزار های مخصوص این کار به طراحی وایر فریم رنگ و لعاب داده و با توجه به نوع کسب و کار اینترنتی که قرار است با سایت راه اندازی شود رنگ بندی و گرافیک سایت طراحی می شود.

مرحله سوم طراحی سایت چیست؟ کدنویسی و برنامه نویسی سایت

بعد از طی شدن مراحل طراحی وایرفریم و طراحی گرافیک سایت نوبت به مرحله برنامه نویسی سایت می رسد. در مرحله برنامه نویسی سایت هم با توجه به نیاز های مشتری و مدل سایتی که قرار است طراحی شود می توان روش های مختلفی را برای بخش مدیریت سایت انجام داد. برای این منظور می توان از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده کرد یا اینکه یک فریم ورک اختصاصی از صفر برنامه نویسی کرد. تصمیم اینکه این بخش از کدام مورد استفاده شود بیشتر به بحث هزینه ها و نیاز مشتری بر می گردد که بر اساس این فاکتور ها باید تصمیم گیری کرد.  

مرحله چهارم از طراحی سایت چیست؟ راه اندازی سایت به صورت کامل

بعد از انجام ۳ مرحله قبل از مراحل طراحی سایت چیست به مرحله آخر کار یعنی راه اندازی سایت در بستر جهانی اینترنت که در هر نقطه از جهان قابل دسترسی باشد. در مرحله آخر بعد از تهیه یک هاست مناسب و انتخاب یک نام دامنه مناسب   سایت را پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.  

Animation

border
تیزر چیست؟

تیزر یک تکنیک برای ارائه آگهی اعم از تلویزیونی، رادیویی یا رسانه‌ محیطی‌ و چاپی می باشد و یا اصطلاحا به رفتاری گفته می‌شود که با کامل نشان ندادن چیزی یا کامل نگفتن حرفی، در فرد مقابل ایجاد حس کنجکاوی می‌کند. به‌عنوان مثال، در تصویری که پخش می شود نمی‌دانید با چه برند یا چه شرکت یا چه چیزی روبه ‌رو هستید. پیامی در حال انتقال است اما نمی‌دانید هدف چیست. آیا قرار است محصولی فروخته شود؟ آیا قرار است فیلمی معرفی شود؟ تبلیغ‌کننده کیست؟ و سوال‌های دیگر؛ در این قسمت شما وارد مرحله‌ای به نام Teasing شده‌اید و حس کنجکاوی در شما شکل گرفته و پر از سوال هستید که این آگهی مربوط به چیست.

تیزر تبلیغاتی چیست؟

امروزه تبلیغات به عنوان عنصر اصلی در آگاهی، ترغیب و یادآوری مشتریان نسبت به محصولات، برندها و شرکت ها شناخته می شوند. تبلیغات مناسب و صحیح و بکارگیری رسانه مناسب جهت انتقال محتوای تبلیغاتی به مخاطبین و مشتریان بازار هدف می تواند مرحله معرفی و یا رشد از چرخه عمر محصول را با سرعت بالایی طی نماید. در میان انواع تبلیغات ( رسانه ای، محیطی، چاپی و … ) کماکان  تیزرهای تلویزیونی که زیر مجموعه تبلیغات رسانه ای می باشند بیشترین و بهترین تاثیر گذاری را روی مخاطبین البته بسته به نوع محصول ( مصرفی و صنعتی) می گذارند.

واژه تیزر که به معنای ادیت کننده است، اصطلاحا به رفتاری گفته می شود که با کامل نشان ندادن چیزی یا کامل نگفتن حرفی، در فرد مقابل ایجاد حس کنجکاوی می کند.

به عنوان مثال، در تصویر ی با یک جمله رو به رو میشود اما نمی دانید که با چه برند یا چه شرکت یا چه چیزی روبه رو هستید. پیامی در حال انتقال است اما نمی دانید هدف چیست. آیا قرار است محصولی فروخته شود؟ آیا قرار است فیلمی معرفی شود؟

ویژگی های کلیدی تیزر تبلیغاتی

1.    ایده‌های مفهومی و خلاق: ساخت تیزر با هدف انتقال معنا و مفهوم انجام می‌شود بنابراین هر تیزر جذاب و اثرگذار بر اساس یک سناریو خلاقانه و حرفه‌ای ساخته می‌شود.

2.    زیبایی و جذابیت‌های بصری و شنیداری: در ساخت تیزرها کلیه‌ی جنبه‌های زیبایی‌شناسی مورد انتظار در عمل محقق می‌شوند.

3.    سرعت: سرمایه گذاری مناسب و شروع و تولید هم‌زمان چندین تیزر به مشتریان کمک می‌کند تا در کوتاه‌ترین زمان تیزرهای خود را آماده اکران داشته کنند.

4.    مخاطب محور: این تیزرها با‌توجه به مدل ادراک ذهنی مخاطب ساخته شده و تلاش می‌شود تا از تمام عناصر و عوامل در دسترس برای گذر از فیلترهای ادراکی مخاطب استفاده شود.

موارد استفاده از تیزر تبلیغاتی:

شما می توانید از تیزرهای تبلیغاتی ساخته شده برای خود، در هر مکانی استفاده کنید و برند خود را مطرح نمایید. در زیر به برخی از متداول ترین محل های نمایش تیزر اشاره می کنیم:

•    نمایش تیزر در رسانه های جمعی مثل تلویزیون و رادیو و …

•    اکران تیزر در نمایشگاه ها

•    نمایش آگهی در کنفرانس ها و سمینارها

•    پخش فیلم تبلیغاتی در سالن های انتظار و استراحت سازمان

•    پخش در رسانه های تصویری عمومی و تخصصی به منظور تبلیغات

•    پخس در مابین فیلم ها و سریال های خانگی

•    تولید فیلم به منظور ارائه گزارش عملکرد سازمان

•    پخش فیلم در مانیتورهای تبلیغاتی سطح شهرها

•    استفاده در هتل ها و تالارها

•    استفاده در فیلم های آموزشی

•    استفاده در شبکه های اجتماعی

•    استفاده در وب سایت های اشتراک گذاری فیلم

•    استفاده در وب سایت شرکت

SEO

border
سئو یا بهینه سازی سایت از جمله مهمترین موضوعات در حوزه دیجیتال مارکتینگ است : بدون شک اگر حتی کمی در مباحث سئو وارد شده باشید می‌دانید در سال 2020، سئو فقط هزینه کردن و گرفتن رتبه در موتورهای جستجو نیست. سئو در واقع ترکیبی از دانش، تخصص، تجربه و هنر است که در جریان یک فرایند حرفه‌ای کمک می‌کند تا موتورهای جستجو و به ویژه گوگل عاشق شما شوند و در نتیجه مخاطبان بیشتری به شما سر بزنند.

سئو مخففعبارت Search Engine Optimization (بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو)است که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی می باشند و می توان آن را بصورت زیر تعریف نمود:

سئو (بهينه‌سازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتور‌هاي جستجو با روش‌هاي غير اخلاقي نيست. آن‌ها براي کمک کردن به بهبود رويت و ارتباط وب سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبه‌بندي بالا، ايجاد شده‌اند.

البته برای سئو تعاریف متفاوت دیگه ای نیز ارائه شده است که عبارتند از:

سئو را مي‌توان مجموعه‌اي از روش‌ها براي تغيير استراتژيک وب سايت‌ها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، مي‌پردازد.

سئو فرایند بهینه‌سازی محتوا با هدف نمایش آن در نتایج ارگانیک موتورهای جستجوست.

سئو، مجموعه اقداماتی است که برای دریافت ترافیک هدف به سمت سایت از رتبه‌بندی ارگانیک موتورهای جستجو انجام می‌شود. معمول‌ترین روش‌های این کار شامل خلق محتوای باکیفیت، بهینه‌سازی محتوا حول کلمات کلیدی خاص و ایجاد بک لینک است. به طور کلی سئو به معنای بهبود رتبه سایت در بخش ارگانیک (غیرپولی) نتایج جستجوست.

سئو فرآيند ساده‌اي نيست که به راحتي پياده‌سازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينه‌اي و صبر است. موتور‌هاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي خود غير قابل پيش‌بيني هستند؛ بنابراين وظيفه مهندسين سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در اين زمينه است.

به طور کلی سئو یعنی مجموعه فرایندها و اقدامات تخصصی برای جلب نظر مخاطبان و موتورهای جستجو به منظور دریافت بهترین نتایج در جستجوهای ارگانیک.

سئو سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط سئوکار انجام می شود.

الگوريتم رتبه‌بندي گوگل داراي بيش از 200 معيار جهت رتبه‌بندي يک سايت است. از اين رو مهندسين سئو مي‌بايست مهم‌ترين اين معيار‌ها را جهت پياده‌سازي موفق سئو بدانند.

در زیر به ۱۰ دلیل اهمیت سئو برای رشد کسب وکار آنلاین اشاره خواهد شد:

۱- کسب و کار ما باید دیده شود!!

۲- شناخته خواهیم شد!

۳-تا به شما اعتماد نکنند خریدی در کار نیست.

۴- با سئو می توان بازدیدکننده وبسایت را افزایش داد.

۵-برای بازاریابی هزینه‌ای پرداخت نخواهید کرد.

۶- بیشترین بازگشت سرمایه.

۷- بازار هدف محدودتر موفقیت بیشتر در کسب وکار آنلاین.

۸- با سئو سایت فروش ما چند برابر می‌شود.

۹- نتایج قابل‌اندازه‌گیری.

۱۰-پیشی گرفتن از رقبا.

اهمیت سئو در چیست؟

بعد از اینکه با معنا و مفهوم سئو آشنا شدید می رسیم به سوال بعدی بسیاری از افراد که اصلا اهمیت سئو در چیست؟

اغلب کاربرانی که در دنیای وب زمان خود را سپری می کنند می توانند صفحات مورد نظر خود را به کمک موتورهای جستجو اصلی مانند گوگل و یاهو پیدا کنند به همین خاطر سئو سایت مناسب می تواند کلید شما برای بازدید بیشتر وب سایتتان توسط کاربران باشد.

علاوه بر مواردی که به آن ها اشاره کردیم موتورهای جستجو چیزی را در اختیار کاربران می گذارند که آنها به دنبالش هستند و همین موضوع باعث اعتماد بیشتر کاربران خواهد شد اینجاست که ارزش و اهمیت سئو به خوبی نشان داده می شود.

کلمه هایی که به واسطه کاربران در موتورهای جستجو سرچ می شوند دارای اهمیت بالایی می باشند و تجربه ثابت کرده است که جذب بازدیدکنندگان به کمک گوگل می تواند موفقیت شرکت ها و وب سایت ها را تضمین نماید.

با پیشرفت تکنولوژی و گسترش اینرتنت انجام بسیاری از فعالیت ها تغییرات بسیاری کرده است. در سال های گذشته افراد برای معرفی کسب و کار خود از روش های حضوری استفاده می کردند اما امروزه این کار جای خود را به سایت های کاری داده است در واقع سایت ها همان مغازه ها و فروشگاه ها می باشند که به شکل امروزی تغییر کرده اند. بنابراین چیزی که در این سبک از کسب و کارها دارای اهمیت می باشد چیدمان و نحوه ارائه محصولات و خدمات می باشد..

امروزه موتورهای جستجو مخصوصا گوگل که اصلی ترین موتور جستجو می باشد راه را برای تجارت شما هموار کرده اند و با قرار دادن وب سایت شما در جایگاه و رتبه مناسب نقش اساسی را در پیشرفت فعالیت شما بر عهده گرفته اند که این موضوع خود نشان دهنده میزان اهمیت سئو سایت می باشد.

اهداف سئو چیست ؟

هدف سئو کمک به وب سايت‌ها در بدست آوردن محل بالا در نتايج جستجوي طبيعي و افزايش ارتباط بين صفحات و کلمات کليدي وارد شده توسط کاربران است. نمايش دادن بيشترين صفحات مرتبط با پرس‌و‌جوي جستجوي وارد شده داراي مزاياي زيادي هم براي کاربر و هم براي موتور جستجو است که در آن کاربر بيشترين نتايج مرتبط جستجو شده را پيدا مي‌کند و موتور جستجو قابل اعتماد مي‌شود چرا که الگوريتم آن بيشترين صفحات مرتبط را نشان مي‌دهد.

بعد از اينکه سئوبراي بهبود رتبه‌بندي سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي کار خود را شروع کرد، اين فرآيند نيازمند دانش و زمان براي پياده‌سازي روش‌هاي خود شد. زمان، بزرگ‌ترين سرمايه‌گذاري اوليه براي بهينه شدن سايت و يا يک صفحه است.

بسته به اينکه چگونه کلمات کليدي رقابتي در بهينه سازي مورد استفاده قرار مي‌گيرند، سئو هفته‌ها يا ماه‌ها طول مي‌کشد تا به نتيجه برسد. اگر چه ممکن است نتايج بهينه‌سازي جستجو به سرعت ديده نشود ولي در دراز مدت مزاياي سئو باعث افزايش رتبه‌بندي سايت و افزايش بازديدکنندگان است. براي وب سايت‌ها خيلي مهم است که در صفحه اول نتايج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتيجه طبيعي اول که 58.4 درصد کليک‌ها را شامل مي‌شود، قرار گيرند.

اين جاي تعجب نيست که وب سايت‌ها با محصولات و خدماتي که بفروش مي‌رسانند بر سر رسيدن به رتبه يک نتايج جستجو رقابت کنند. به عنوان مثال کلمه کليدي رقابتي "بيمه خودکار" 1.5 ميليون جستجوي گوگل را در ماه به خود اختصاص مي‌دهد، اين بدين معني است که 3 جايگاه اول 58.4 درصد بازديدکنندگان و خود جايگاه اول 36.4 درصد بازديدکنندگان را به خود اختصاص مي‌دهد. اين مسئله براي خيلي از سايت‌ها سودمند است که در بالاي نتايج جستجو قرار گيرند به خصوص آنهايي که با افزايش ترافيک سايت به تعداد مشتريانشان اضافه مي‌شود.

يک مطالعه ديگر نشان مي‌دهد جستجو کنندگان خيلي دوست دارند روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک کنند؛ اين مطالعه مشخص مي‌کند 72.3 درصد کاربران گوگل روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک مي‌کنند و تنها 27.3 درصد کاربران روي پيوندهاي ليستهاي پرداخت شده کليک مي‌کنند. اين يکي ديگر از دلايلي است که شرکت‌ها تاثير سئو را دانسته و حاضر هستند براي آن زمان و هزينه صرف کنند.

بطور کلی اهداف سئو را می توان بصورت زیر خلاصه نمود:

•    در بازدید وب سایت تاثیر بسزایی دارد.

•    باعث ایجاد برند می شود.

•    باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد.

•    باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد.

•    باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد.

•    بهترین ابزار برای تبلیغات است.

•    افزایش درآمد.

•    درخواست کسب اطلاعات بیشتر از طرف کاربران.

•    آموزش و سرگرم کردن کاربران.

•    افزایش تعداد افرادی که از وجود شما باخبرند.

•    افزایش رضایت مشتریان.

•    افزایش رتبه سایت.

php

border

اکثر برنامه نویسان وب در دو دسته بک اند و یا فرانت اند جای می‌گیرند.

Backend چیست؟

Backend  ، به بخشی از یک وب سایت یا نرم افزار می‌گویند که برای کاربران قابل مشاهده نیست. به عبارتی دیگر هسته و مغز یک سایت است که وظیفه کنترل منطق آن را بر عهده دارد. سایت‌های دینامیک به برنامه نویس بک اند نیاز دارند تا منطق سایت را به وسیله زبان‌های برنامه نویسی پیاده‌سازی کنند. کاربران به کدهای نوشته‌شده در بک اند دسترسی ندارند و نمی‌ توانند آن‌ها را مشاهده کنند.

این بخش از سایت مانند قسمتی از کوه یخ است که در زیر سطح آب قرار گرفته است. سمت سرور با بخش سمت کاربر ارتباط مستقیم دارد و به اجزایی که در رابط کاربری طراحی شده‌اند جان می‌بخشد. برنامه نویس بک اند باید اطلاعات را متناسب با اهداف مختلف از پایگاه‌داده دریافت کند و در صورت نیاز پس از پردازش به کاربر نمایش دهد. بنابراین   Backend از دو بخش منطق سایت و پایگاه داده تشکیل شده است.

اگر بخواهیم خیلی ساده و سرراست توضیح بدهیم باید بگوییم برنامه‌های وب دو دوسته هستند:

_ آن‌هایی که به‌طور مستقیم با صفحه‌های سایت ارتباط دارند و کاربر می‌تواند کدهایشان را در سیستم ببیند.

_ و آن دسته‌ای که دور از چشم کاربران هستند و اگر تمام سیستم را هم زیرورو کنند چیزی پیدا نخواهند کرد.

به برنامه‌های دسته دوم و کدهایی که به این ترتیب و برای پردازش صفحه‌های وب نوشته می‌شوند back end می‌گویند. بک اندها به‌طور مستقیم با سیستم در ارتباط نیستند و کدهایشان را از طریق یک سرور به مرورگر کاربران ارسال می‌کنند. درواقع این وسط یک سرور وجود دارد که برنامه نویس‌های بک اند، کدهایشان را از آن طریق روی سیستم کاربر می‌فرستند.

معرفی توسعه دهنده Backend

قسمت backend (یا "سمت سرور")، آن قسمت از وب سایت شماست که دیده نمی شود. این قسمت، مسئولیت نگهداری و سازماندهی داده ها و اطمینان از اینکه همه موارد در سمت سرویس گیرنده واقعاً کار می کنند را برعهده دارد. backend با front-end ارتباط برقرار می کند، اطلاعات ارسال و دریافت می شود تا به عنوان یک صفحه وب نمایش داده شود. هر بار که یک فرم تماس را پرمی کنید، یک آدرس وب را تایپ می کنید یا خرید انجام می دهید (هر تعامل کاربر در سمت سرویس گیرنده)، مرورگر شما یک درخواست را به سمت سرور ارسال می کند، که اطلاعات را در فرم کد frontend که مرورگر قادر است تفسیر کند و نمایش دهد  باز می گرداند.

سایت جدیدتان به component های اضافی backend نیاز دارد تا به یک برنامه وب سایت داینامیک تبدیل شود- وب سایتی که محتوای آن می تواند بر اساس آنچه در پایگاه داده آن است و توسط ورودی کاربر تغییر یابد. و از یک وب سایت استاتیک که پایگاه داده ای ندارد، متمایز است به دلیل این که محتوای آن تغییر نمی کند.

چارچوب نرم‌افزار یک طراحی قابل استفاده برای سیستم یا زیرسیستم‌های نرم‌افزاری است، که نشان دهنده مجموعه‌ای از کلاسهای انتزاعی و روشی است که نمونه‌های آن کلاس‌ها برای نوع مشخصی از نرم‌افزار همکاری می‌کنند. چارچوب‌های نرم‌افزاری می‌توانند طراحی‌های شی گرا  داشته باشند. چارچوب نرم‌افزار ممکن است شامل برنامه‌های پشتیبانی، کدهای کتابخانه‌ای، زبان‌های اسکریپتی یا نرم‌افزار دیگری برای توسعه و گسترش باشد. قسمتهای مختلف چارچوب می‌تواند توسط یک واسط برنامه‌نویسی کاربردی (API) نشان داده شود.

مثال هایی از فریم ورک های Backend:

•    Django

•    Express

•    Ruby on Rails

•    Laravel

فریم ورک های سمت سرور یا همان backend به شما کمک میکنند تا نوشتن کد، نگهداری از کد و گسترش کد بسیار آسان تر شود. همچنین در بالا بردن امنیت وب سایت شما نقش بسیار مهمی دارند. فریم ورک های مشهور به طور معمول تحت تست های شدید امنیتی قرار می گیرند و کسانی که از آنها استفاده می کنند دائما خلل امنیتی آن را به توسعه دهندگانشان گوشزد می کنند و به همین خاطر بسیار امن هستند.

این فریم ورک ها معمولا برای کار های ساده و روتین کتابخانه هایی آماده می کنند که نوشتن کد را بسیار آسان تر و امن تر می کند.

•    کار های مهمی که فریم ورک ها برای شما می کنند:

•    کار کردن مستقیم با درخواست های HTTP

•    ارجاع درخواست ها به handler مناسب‌شان

•    سهولت دسترسی به داده در درخواست ها

•    دسترسی ساده به پایگاه داده

•    نمایش داده ها

راکت وب یکی از پرتلاش‌ترین و بروزترین وبسایت های طراحی در سطح ایران است که همیشه تلاش کرده تا بتواند جدیدترین و بروزترین طرح ها را در اختیار کاربران ایرانی قرار دهد.

خدمات ما
  • تیزر های تبلیغاتی
  • بهینه سازی سایت
  • طراحی وب سایت
  • گرافیک
  • بک اند
راه های تماس با ما
  • 09367449884
  • 09147114761
راکت وب

© 2019 کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به راکت وب می باشد.

دلار = 172,020 ریال - یورو = 186,000 ریال - سکه بهار آزادی = 74,530,000 ریال - نیم سکه = 37,920,000 ریال - ربع سکه = 20,980,000 ریال - بیت کوین = 9632.17 دلار - اتریوم = 212.16 دلار - لایت کوین = 45.02 دلار